RETRO NIGHTS

Voor de nieuwe collectie ging Wrangler terug naar de jaren 70 met een duidelijke Varsity vibe. Retro Nights is een donkere, grungy variant op 70's Americana.

We zijn gek op de veelzijdige Lower East Side - de unieke energie zorgt voor eindeloze inspiratie en samenwerkingsmogelijkheden met artiesten en muzikanten zoals Nick en Johann.

Je ziet in de hele collectie Body Bespoke fits van verrassende materialen zoals fluweel maar ook traditionele wassingen. Eén van de nieuwe jeansmodellen voor heren is de super skinny Strangler.

Traditionele Americana/Varsity details komen terug in de hele collectie - emblemen in badstof en wollen jassen met contrasterende leren mouwen. Het is de Americana van de 70s op een draagbare manier. Deze details zie je ook terug in de denim - de collectie heeft damesjeans met een hoge taille van zware stone washed denim.

Genieten van New York en alles wat deze stad te bieden heeft buiten de toeristische trekpleisters - boekenwinkels, die goede pizzatent, indie koffie- en platenwinkels, geheime clubs en het appartement van die ene vriend waar de avond altijd eindigt.

WRANGLER KIJKT ALLEEN ACHTEROM VOOR EEN MOOIERE TOEKOMST

Top