€ EUR

Met deze allround experience – inclusief hologrammen, muzikanten en acteurs – vieren we de lancering van onze nieuwe Icons collectie. De pop-up in Soho heeft de vibe van een hippe opnamestudio. Zie het als een hommage aan ons erfgoed; de jeans, jacks en shirts van Wrangler waren immers favoriet onder rocksterren als Freddie, Mick Jagger en Debbie Harry.

IAMDDB

Join us
February 28th

BLACK HONEY

Join us
March 5th

BOILER ROOM

Join us
March 7th

SECRET GUEST

Join us
March 14th

28 Februari

IAMDDB

Deze fantastische nieuwkomer uit Manchester heeft een heel eigen geluid: een hypnotiserende sound met soulvolle harmonieën en een combinatie van trap-soul en zwoele jazz-doordrenkte vocalen. Wij zijn ook fan van haar eigen, alternatieve stijl. Let op, want IAMDDB is trendzettend en unapologetic.

5 Maart

Black Honey

Black Honey is uniek in zijn soort. Deze Britse indie band is een kei in het creëren van hun eigen, surrealistische wereld. Denk aan levendige kleuren, filmische beelden en een uitgesproken sound die gegarandeerd blijft hangen.

7 Maart

Boiler Room

Ken je die te gekke videoclip waarin iedereen in de ruimte staat te bouncen? Boiler Room komt bij Wrangler spelen. Deze muzikanten zijn iconen op het gebied van Jungle en Footwork, dus dit optreden wil je niet missen.

Top