€ EUR

Body Bespoke

Skinny

Dit is een veelzijdige broek voor iedere dag. De Skinny is tijdloos en elegant en heeft een slanke pasvorm, een regular taille en broekspijpen tot op de enkels.

Shop this fit

Body Bespoke

High Rise Skinny

Wedden dat je deze broek nooit meer uit wilt trekken? De High Rise Skinny is een klassieker met een slanke pasvorm. De broek zit hoog in de taille en heeft mooie, slanke pijpen.

Shop this fit

Body Bespoke

Slim

De Slim is een veelzijdige en tijdloze fit met een regular taille, een strakke pasvorm rondom heup en bovenbeen en slanke pijpen.

Shop this fit

Body Bespoke

Straight

Dit is een klassieker die eigenlijk niet mag ontbreken in je garderobe. De Straight heeft een slanke pasvorm met elegante sigarettenpijpen.

Shop this fit

Body Bespoke

Bootcut

De Bootcut is een casual klassieker die strak rondom heup en bovenbeen zit en vanaf de knie iets uitlopende pijpen heeft die je benen optisch langer maken.

Shop this fit

Retro Flare

De Retro Flare is een echte klassieker die een flinke dosis nostalgie combineert met een moderne en sexy pasvorm. De broek valt hoog in de taille, heeft uitlopende pijpen en is afgewerkt met dezelfde iconische details als de originele Wrangler jeans.

Shop this fit

Body Bespoke

Boyfriend

De Boyfriend heeft een relaxte en comfortabele pasvorm. Deze stoere broek valt losjes rond de heupen en heeft iets taps toelopende pijpen tot op de enkel.

Shop this fit
Top