Wrangler Beleid bij retourneren

Als je niet tevreden bent over de Producten die je ontvangen hebt of als je eenvoudig van gedachten veranderd bent over de aankoop nadat we je je Bevestiging van de Bestelling gemaild hebben, kun je ze terugzenden binnen 15 (vijftien) kalenderdagen vanaf de levering van de Producten en een terugbetaling ontvangen.

 

Hoe verloopt een retournering

 

1) Maak een"retouretiket" aan

Ga naar https://www.wrangler.be/be-nl/sales/guest/history, voer je Bestelnummer in en je e-mailadres en klik op ‘maak een retour aan’ (voor aangemelde klanten kun je hier) naar je bestelgeschiedenis gaan. Selecteer de artikelen die je wilt retourneren, de favoriete retourmethode  (afgeven bij een afhaalpunt of laten oppikken door een koerier op het voorkeursadres) en tik het vakje aan dat overeenkomt met jouw reden van retournering. Druk vervolgens het verstrekte etiket af.

 2) Verpak de producten met het retouretiket

 Verpak het artikel in de originele verpakking, met inbegrip van alle hangtags.

Vul bovendien ook het retourformuliertje in, vermeld de reden van de retournering en doe dit in de verpakking.

 3) Producten afgeven of aan de koerier overhandigen

Geef het pakket af bij de dichtstbijzijnde UPS Parcel dienst (kosteloos, niet beschikbaar in Duitsland, Zweden, Denemarken, Oostenrijk, Ierland) of programmeer het afhalen door UPS op www.ups.com  (UPS kan je extra kosten aanrekenen voor afhalen aan huis).

 4) Wacht op de retourbevestiging en de terugbetaling

Je zal een e-mailbevestiging ontvangen als je bestelling correct geretourneerd is naar ons magazijn en de terugbetaling verwerkt is (2-3werkdagen).

 Mocht je vragen hebben, kijk dan eens bij onze Retour FAQ. Heb je commentaar op ons retourproces, twijfel dan niet en laat het ons weten via Contact Us page

 

Herroepingsrecht 15 (vijftien) dagen

Dit is een herroepingsrecht dat je kunt uitoefenen zonder boete en zonder opgave van enige reden.

Houd er rekening mee dat zolang de Producten in je bezit blijven, je verantwoordelijk ervoor bent ze veilig, beveiligd en in goede staat te bewaren.

 

Bij een retour omdat je van gedachten veranderd bent (herroepingsrecht), zal je een volledige terugbetaling ontvangen, los van de verzendkosten voor express levering, als je die verzendmethode gekozen had.

 

Wettelijke garantie voor defecte goederen

 

Naast bovenstaande erkennen we een statutaire garantie van 2 jaar (of een langere periode, die door je plaatselijke wetgeving bepaald kan zijn) voor productfouten. Een product is “defect” als het beschadigd ontvangen wordt of als een fabricage- of materiaalfout optreedt binnen 2 jaar (of een langere periode, die door je plaatselijke wetgeving bepaald kan zijn) na de aankoop. Houd er rekening mee dat Producten die door slijtage beschadigd zijn niet als defect beschouwd worden.

 

Je kunt defecte Producten terugzenden binnen 2 jaar na ontvangst en een volledige terugbetaling ontvangen met inbegrip van alle verzendkosten, zoals dit van toepassing is.

 

 

 

 

Top