€ EUR
GRATIS Express Levering

CARRIÈRE

Werken voor Wrangler betekent dat je deel zult uitmaken van een merk met een bijzonder erfgoed dat al sinds 1947 authentieke denim levert.

Het verhaal van Wrangler is het verhaal van denim en van hoe jeans de grote sprong hebben gemaakt van werkkleding naar alledaagse kleding. Het is een verhaal van toewijding, authenticiteit, bruikbaarheid, vertrouwen, innovatie en inzet.

Je aansluiten bij Wrangler betekent dat je je in dit verhaal kunt vinden en kunt bijdragen aan het opbouwen van de toekomst van ons merk. We blijven trouw aan ons DNA en bouwen voort op onze expertise. Tegenwoordig zijn we hét toonaangevende denimmerk dat je vergezelt in je dagelijkse leven.

Wat jij van ons kunt verwachten

Een positieve werkomgeving vol betrokken en gepassioneerde collega's.
We zijn toegewijd aan ons doel en aan elkaar en geloven dat we alles kunnen bereiken zolang we hard werken. Maar we geloven vooral in samenwerken. We waarderen het belang van nieuwe ideeën en creativiteit; dit maakt ons onderscheidend in de hedendaagse, uitermate concurrerende markt.
Je zult werken voor een consumentengericht merk dat investeert in innovatie, onderwijs en ontwikkeling.

Wat wij van jou verwachten

We zijn op zoek naar talenten die leiderschap tonen, betrokken zijn bij de missie van ons merk en onze waarden en ambities omarmen.

Tenslotte heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij VF, 's werelds grootste kledinggroep waartoe onder andere de toonaangevende merken Timberland, The North Face, Vans, Eastpak en Kipling behoren.
Meer informatie 

Top