Gratis Standaard Levering & retour

BODY BESPOKE

ONTWORPEN VOOR JOU, NIET VOOR EEN MODEL,

HET NIEUWE JEANS ONTWERPEN

We hebben een - binnen de jeansindustrie - unieke technologie ontwikkeld die bepaalt wat de meest flatteuze proportie en positie voor de achterzak en naden is, waardoor jeans ontstaan die alle vrouwen perfect passen omdat we aan iedere maat evenveel zorg en aandacht besteden.

Ontwerp jeans in maat 28. Ziet er goed uit. Maak ze vervolgens groter en kleiner voor de andere maten. Het resultaat? Niet zo mooi. Dat is hoe de denimindustrie te werk gaat. We denken dat het tijd is voor verandering. Dus hebben we alle 11 maten van alle modellen individueel bekeken en aangepast, en gemaakt voor individuen.

IEDERE MAAT TELT

We kennen het allemaal: jeans die bij je vriendin geweldig staan maar dan in jouw maat niet goed zitten. Het is eigenlijk logisch. Daarom besteden we bij Wrangler aan elke maat evenveel aandacht, zodat iedere jeans als het ware op maat is gemaakt voor wie 'm draagt - jij.

TOEGEPASTE WETENSCHAP

Wrangler heeft ontwikkelaars van de Universiteit van Californië de vraag voorgelegd: wat maakt dat jeans er in elke maat op hun best uitzien, met name van de achterkant? De wetenschappers kwamen tot de conclusie: het zit 'm in de plaatsing van de zakken.

HET ZIT 'M IN DE ZAKKEN

Ken je het principe dat schoonheid wordt bepaald door symmetrie? Dat is ook van toepassing op je jeans. Alleen als de zakken de juiste maat en de juiste plek hebben voor de betreffende maat, zullen ze er echt goed uitzien. Wrangler's Body Bespoke houdt bij ieder model rekening met elke maat - waardoor iedere broek perfect is voor jouw billen.

Top